Kent u onze inbouwapparaten al?

Ontdek onze zuinige A++ combikoelkasten

Kent u onze inbouwapparaten al?

Ontdek onze huisselectie

KGC320-90-4NFA+INOX

KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX
KGC320-90-4NFA+INOX

Mooie, strak ontworpen No-Frost koel-vriescombinatie KGC 320-90-4 NF A+ INOXLOOK. Zeer ruime inhoud met netto 224 liter koelen en 94 liter vriezen. Makkelijk te bedienen met een digitale thermostaat.

Design
De KGC320-90-4NFA+INOX is elegant ontworpen en zal ik geen enkel vertrek in uw woning misstaan. Door z’n pure lijnen past deze kast in ieder type ruimte, of deze nou modern of klassiek is ingericht.

Met grote aandacht voor detail:

  • Het interieur, met glazen legplanken, zorgt ervoor dat u veel voedsel kan opslaan en alles perfect gekoeld houdt.
  • De deuren zijn voorzien van verwijderbare en wasbare bakken.
  • De achterzijde is plat, zonder externe condensator, waardoor u geen last meer heeft van stofvorming.

100% Technologie - 100% FULL NO FROST!
Deze koel- en vriescombinatie is voorzien van revolutionaire technieken voor het bewaren van uw voedsel. Het geventileerde koelsysteem produceerd een koude en droge lucht die continu circuleert in de compartimenten.

  • In het koelgedeelte dankzij het "No Frost”-kanaal die over de hele hoogte geplaatst is. Deze zorgt dat lucht in iedere hoek van het koelgedeelte geblazen wordt en hierdoor voor een constante temperatuur zodat u nooit hoeft na te denken waar u welke producten legt.
  • In het vriesgedeelte zit een krachtige, stille ventilator waardoor u verzekerd bent van een koude en droge lucht die voorkomt dat er ijsvorming optreedt: uw lades zullen nooit meer vastgevroren zitten!
  • U hoeft niet meer handmatig te ontdooien; uw nieuwe apparaat neemt dit werk uit uw handen en zorgt hier automatisch voor!

Elektronische temperatuur controle
De elektronische bediening maakt het leven makkelijker:

  • Een discrete display aan de binnenzijde van het koelgedeelte, simpel en ergonomisch, staat u toe om, met een simpele druk op de knop, de gewenste temperatuur in te stellen.
  • Aanvullend kunt u middels een handige knop de luchtstroom tussen het koel- en vriesgedeelte bepalen.

Super functie
Komt u net terug van de supermarket met een karrenvracht aan voedsel voor de hele week? Staat uw koelkast langer open dan normaal? Zet dan de Super-functie aan!

Dankzij deze ‘Super-functie’ zal de temperatuur snel en krachtig hersteld worden. Geniet van een lekker koel drankje in minder tijd.

De elektronische bediening zal automtisch de ‘Super-functie’ weer uitschakelen nadat de ingestelde temperatuur bereikt is.

Zomerbestendig
Deze koel- en vriescombinatie is ontworpen om onder de moeilijkste omstandigheden optimaal te presteren.

  • Hij is ontworpen en gecertificeerd om onder zeer warme omstandigheden te presteren. Hij is voorzien van klimaat klassse (SN / T) om u te verzekeren van gekoeld voedsel en drinken, zelfs in de heetste zomers met temperature tot 43° C in uw vertrek!
  • Stroomuitval? Geen stress, uw producten worden nog 20 uur na de uitval goed gekoeld bewaard.

LED-verlichting
De KGC320/90-4NFA+INOX  is voorzien van een krachtig high performance LED verlichtingssysteem, zodat u beter kunt zien wat er in uw apparaat ligt. Het is makkelijker en sneller om te vinden wat u zoekt, waardoor u voorkomt dat de deur te lang open staat.  

Uitvoering :
Vrijstaand
Energieklasse:
A+
Netto inhoud koelgedeelte:
224 Liter
Netto inhoud vriesgedeelte:
94 Liter
Automatische ontdooing:
Ja
No frost:
Ja
Verbruik per jaar:
306 kWh
Afmetingen:
185,5 x 60,0 x 67,2
Kleur:
INOX
Omgevingstemperatuur:
SN/N/ST/T
Geluidsniveau:
43 dB(A)
Bediening:
Digitale thermostaat
Productsheet
Productsheet voor KGC320-90-4NFA+INOX
Handleiding
https://www.domest.nl/uploads/catalogerfiles/kgc320-90-4nfa-inoxlook/Handleiding_Exquisit_koel-vriescombinatie_vrijstaand_KGC_320-90-4_NFA_INOXLOOK_-_Nederlands_-_20170502.pdf
Energielabel
Energielabel A+